Skip links

O casă cu texturi si teșituri

Această locuință îmbină tradiționalul cu modernul, într-un dans subtil de texturi și teșituri. Inspirată de aerul monahal specific trapezelor mănăstirești, zona de zi înaltă se deschide generos pe trei laturi, creând un spațiu luminos și primitor. Bibliotecile care se înalță până la tavan, etajerele, rafturile și blaturile, împreună cu un șemineu central, conferă un sentiment de căldură și comfort.

Estetica exterioară ne amintește de casele tradiționale românești, completată de o verandă, sau cum s-ar spune în alte regiuni, pridvor, tindă sau cerdac, ce invită la contemplare și relaxare. Arhitectural, acoperișul cu forma sa de cruce, realizat din două volume care se intersectează, adaugă un caracter distinctiv și simbolic locuinței.

La parter, casa oferă două dormitoare confortabile, o baie de serviciu, o baie matrimonială și un spațiu tehnic. Zona de zi este alcătuită dintr-o bucătărie spațioasă, un loc de luat masa și un living generos. Mansarda găzduiește un dormitor suplimentar și o baie dedicată, creând un spațiu retragere și intimitate.

Exteriorul casei se mândrește cu o tencuială albă structurată, care contrastează frumos cu finisajele interioare din lemn și placajele din texturi naturale. Atmosfera casei este una aproape veche, cu accente monahice, evocând simbolism, spiritualitate și o legătură profundă cu cei dragi. Fiecare colț al casei este gândit să inspire comuniune, reflecție și o apropiere de esența vieții.

Aceasta este sanctuarul perfect pentru cei care caută un echilibru între tradițional și modern, între intimitate și comuniune, între lumea exterioară și cea interioară.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag