Skip links

O casă cu dimineți și seri

Conformându-se unui stil modern și elegant, „Casa cu dimineți și seri” se remarcă prin două volume distincte care glisează unul față de celălalt, creând astfel spații interstitiale cu caracter de tranzitie și pauză. Aceste volume se contopesc într-o imagine a două locuințe lipite, fiecare având un rol bine definit: una este dedicată momentelor de zi (Dimineți), în timp ce cealaltă este consacrată serilor și odihnei nocturne (Seri).

Arhitectura sa modernă este subliniată de ferestrele slim, care oferă un aspect aerisit și luminos, precum și de terasele deschise, care invită la relaxare și contemplare. Designul curat și meticulos al spațiilor reflectă o atenție deosebită la detalii și la proporții, asigurând o utilizare optimă a fiecărui colț al locuinței. Deși este dezvoltată exclusiv pe parter, aceasta nu compromite în niciun fel spațiozitatea și funcționalitatea fiecărei încăperi.

Spre deosebire de locuințe tradiționale, „Casa cu dimineți și seri” oferă o diviziune clară între spațiile de zi și cele de noapte, garantând astfel un echilibru perfect între activitate și odihnă. Fiecare volum este conceput să răspundă nevoilor specifice ale momentelor pe care le reprezintă: zona de „Dimineți” stimulează creativitatea și productivitatea, în timp ce zona de „Seri” promovează relaxarea și regenerarea.

Finalizată cu accente de smart luxury, această casă este o alegere ideală pentru cei care își doresc o locuință ce combină eleganța cu funcționalitatea, oferind în același timp o conexiune profundă cu ritmurile naturale ale zilei.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag