Skip links

O casă cu pante si reazem

Acest adăpost de munte este o reinterpretare mai amplă a stilului clasic „A-frame”. Este ideală pentru o familie care dorește să se retragă și să petreacă zile prețioase împreună în inima muntelui. Amplasată într-un luminiș de conifere, casa îmbrățișează forma arhetipală a bradului prin intermediul unui stâlp central care susține o scara elicoidală, integrând astfel natura în arhitectura sa.

Interiorul este definit de un living spațios și deschis, care găzduiește un semineu cald, o bucătărie complet echipată și un spațiu dedicat mesei în familie. La parter, regăsim două băi – una de serviciu și cealaltă aferentă dormitorului principal, oferind astfel intimitate și funcționalitate. La etaj, un spațiu de dormit deschis oferă priveliști panoramice: pe de o parte către exteriorul înconjurat de natură și pe de altă parte către adâncul spațiului interior.

Materialele alese pentru finisaje reflectă legătura profundă cu natura și dorința de autenticitate. Exteriorul se mândrește cu o acoperire din tablă sau șindrila bituminoasă, în timp ce interiorul juxtapune texturile aparente ale lemnului natural cu microcimentul, creând un contrast armonios.

Atmosfera casei este una caldă și primitoare, invitând la reuniunea familiei și la conectarea cu natura. Este un spațiu unde momentele petrecute alături de cei dragi sunt prețuite și împărtășite într-un cadru care celebrează frumusețea simplă a vieții la munte. Casa cu panțe și reazem reprezintă acel loc unde inimile se unesc, iar amintirile sunt țesute împreună sub acoperișul protector al bradului.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag