Skip links

O casă cu nervuri și tegument

Aceasta este o locuință de familie, proiectată cu eleganță pentru a se potrivi atât în mediul rural cât și la periferia orașelor. Casa este împărțită armonios, cu parterul fiind dedicat zonelor de zi, în timp ce etajul este gândit pentru a oferi intimitate și liniște, cuprinzând trei dormitoare, două băi și un dressing spațios.

Designul exterior este marcat de golurile ferestrelor, încadrate superb de ancadramente de lemn. Aceste fasii lungi se întind de-a lungul fațadei, conferind o ordine compozițională și un ritm regulat, asemenea notelor muzicale pe o partitură. Contrastul dintre parter și etaj este dat de finisajele alese. La parter, tencuielile structurate de var, texturate, evocă un sentiment rustic-modern, în timp ce etajul, placat cu lemn de pin tratat, pare că se extinde vertical, creând o comunicare și o impletire armonioasă între cele două elemente ale fațadei. Fâșiile verticale de lemn funcționează ca niște nervuri care „coase” aceste două texturi diferite, unindu-le într-o simfonie arhitecturală.

Interiorul casei reflectă un stil modern, curat și minimalist. Albul dominant este întrerupt ocazional de obiecte de iluminat sau piese de mobilier care ies în evidență, adăugând profunzime și personalitate spațiilor. Atmosfera este una de curățenie și ordine, cu o deschidere generoasă către exterior. În ciuda designului său modern, casa încorporează valori tradiționale, oferind o experiență de locuit care echilibrează perfect inovația cu sentimentul de acasă.

„O casă cu nervuri și tegument” reprezintă îmbinarea perfectă între tradițional și modern, fiind ideală pentru cei care își doresc un spațiu de locuit care să reflecte atât rădăcinile lor, cât și viziunea către viitor.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag