Skip links

O casă cu coloane și obloane

Asemenea unui refugiu de inspirație niponă, „Casa cu coloane și obloane” aduce un strop din atmosfera zen și calmă a Japoniei, îmbinând-o cu arhitectura tradițională a unui hambar rustic. Casa este un amestec de tradiție și modernitate, păstrându-și forma de hambar, dar adăugând elemente orientale, precum stâlpii din portic și obloanele ce împodobesc geamurile.

La prima vedere, porticul exterior domină fațada, susținut de stâlpi puternici care îi conferă structurii stabilitate și eleganță. Obloanele de la geamuri, pe lângă funcționalitatea lor de a proteja împotriva soarelui sau intimitate, adaugă o notă de farmec și mister. Streașina lungă protejează fațada și adăpostește porticul, oferind un spațiu umbrit, ideal pentru relaxare și contemplare.

Interiorul casei este la fel de impresionant. La parter, găsim un living spațios, în care familia se poate reuni pentru a petrece timp de calitate împreună, un dining ce invită la mese festive și o bucătărie modernă, dotată cu toate utilitățile necesare. Cele două dormitoare, fiecare cu baia sa proprie, oferă intimitate și confort. Fiecare colț al casei este gândit pentru a maximiza spațiul și pentru a oferi locatarilor o experiență de locuit de neuitat.

Podul extins este un spațiu versatil, ce poate fi folosit în multiple moduri, fie ca un spațiu de depozitare, fie ca un spațiu de relaxare sau chiar ca o cameră suplimentară.

„Casa cu coloane și obloane” este refugiul ideal pentru cei care își doresc un loc unde să se retragă și să se bucure de liniște și armonie, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și designul modern.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag