Skip links

O casă cu unghiuri si frânturi

Această locuință reprezintă visul oricărui cuplu ce își dorește să evadeze periodic din aglomerația urbană, retrăgându-se în inima munților, unde aerul curat și susurul brazilor creează o atmosferă de neegalat. Designul său unic, inspirat de stilul „A-frame”, se îmbină perfect cu înălțimea brazilor de munte, având o înălțime similară acestora, de 5-6 metri.

Acest refugiu montan, ascuns printre brazi, este gândit pentru a oferi tot confortul necesar. Cu toate că dimensiunile sale sunt modeste, fiecare spațiu este optimizat la maxim. Casa dispune de un dormitor, o baie și o zonă de zi multifuncțională.

Aceasta din urmă integrează o canapea confortabilă, un loc intim de luat masa și un blat extensiv care traversează toată latura lungă a structurii. Pornind din dormitor ca un dulap spațios, acesta se transformă într-un dressing util pentru baie și culminează cu o chicinetă modernă în zona de zi.

Exteriorul este definit de finisaje durabile și estetice, precum tabla sau șindrila bituminoasă, ce se încadrează armonios în peisajul montan. În interior, combinația de lemn natural și microciment, cu texturi lăsate aparente, adaugă o notă autentică și călduroasă.

Inspirată din viața nomadă, această casă evocă atmosfera unui cort sau a unei iurte, propunând o abordare alternativă la spațiile convenționale în care suntem obișnuiți să trăim. Cu un design ce încurajează evadarea din forme rigide și constrângătoare, casa cu unghiuri și frânturi devine un refugiu ideal pentru cei care caută liniștea și conexiunea profundă cu natura.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag