Skip links

O casă mai mare cu sobă și șopron

Așa cum sugerează și numele, această cabană este varianta extinsă a „Casei cu sobă și șopron”. Gândită în același spirit, ca un refugiu în natură, ascuns în inima munților sau străjuind liziera, ea se pretează unei locuiri mai îndelungate, potrivită nomazilor digitali care, pe lângă relaxare, își desfășoară și activitatea profesională de la distanță.

Finisajele exterioare reflectă în egală măsură grija față de încadrarea armonioasă în context, cât și atenția către detalii legate de eficiența energetică, durabilitate și siguranță.

În funcție de preferințe, aceste detalii pot varia pentru a se potrivi cerințelor specifice ale utilizatorilor. Față de modelul inițial, spațiului interior i se adaugă anumite zone, potrivite unei utilizări mai extinse a zonei de locuit. Astfel, chicineta devine o bucătărie cu 2 blaturi, dintre care unul poate fi întrebuințat pentru a lua micul dejun sau pentru a oferi o suprafață suplimentară de lucru.

De asemenea, mansarda nu mai este doar un spațiu pentru odihnă, retras față de restul încăperilor, ci participă la fluxul activităților zilnice, extinzându-se pentru a include și o zonă de studiu. Blatul de lemn, folosit drept birou, se dezvoltă pe toată lățimea cabanei și împreună cu biblioteca din spatele său conturează un spațiu fluid și dinamic.

Din acest punct se obține o perspectivă inedită către exterior, filtrată de amplitudinea spațiului de zi, prin fereastra circulară dispusă simetric pe peretele opus.

Restul încăperilor, grupul sanitar, depozitările, șopronul, își păstrează funcțiunea și dimensiunile și contribuie la întregirea experienței de locuire.

„Casa puțin mai mare cu sobă și șopron” este ideală pentru cei care își doresc, pe lângă liniște și tihnă, o locuință unde își pot desfășura fără compromisuri activitatea profesională, în strânsă relație cu natura.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag