Skip links

O casă cu pod și porți

Așa cum sugerează și titlul, această locuință este un amestec inedit dintre trei stiluri de case: Chalet, Tiny House și Family House. Fiecare dintre aceste stiluri contribuie cu elemente distinctive care îmbogățesc designul și funcționalitatea casei.

De la Tiny House, această casă împrumută panourile glisante care permit ajustarea gradului de intimitate și expunere a locuinței. Panourile acestea pot fi deschise sau închise în funcție de nevoi, oferind flexibilitate și adaptabilitate. De asemenea, elementele de design precum jgheaburile lungi care se termină în lanturi ancorate în sol adaugă un aspect rustic și natural.

Influența stilului Chalet este vizibilă în finisajele exterioare ale casei, precum și în modul în care podul a fost integrat în designul locuinței. În loc să fie doar un spațiu de depozitare, podul devine o extensie a zonei de zi, oferind spațiu suplimentar pentru relaxare sau pentru activități recreative.

Family House aduce în prim-plan confortul și spațiul generos. Interiorul este bine compartimentat, având două dormitoare și un spațiu comun de zi. Bucătăria și zona de luat masa sunt extinse și se deschid către o terasă generoasă, ideală pentru momente de relaxare sau petreceri în familie.

Comunicarea dintre pod și restul casei este asigurată de panouri de ratan glisante sau rabatabile, care adaugă un plus de estetică și funcționalitate. Aceste panouri permit circulația aerului și luminii, creând o atmosferă caldă și primitoare.

În final, „Casa cu pod și porți” este un exemplu perfect de armonie între stiluri diferite. Este locuința ideală pentru cei care își doresc o casă adaptabilă, confortabilă și cu un design modern, dar care păstrează în același timp elemente tradiționale și naturale.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag