Skip links

SERVICII

Toate serviciile necesare construirii casei, într-un singur loc: consultanță, proiectare, autorizare, execuție, asistență, recepție.

Servicii

Acoperim toată gama de servicii pentru construirea casei și anexelor:

  • consultanță în alegerea terenului, conformare energetică, amenajare peisagistică, management al resurselor
  • proiectare integrată detaliată, cu accent pe design și sustenabilitate
  • vizualizare arhitecturală, prin randări, machete și realitate virtuală
  • transport, execuție, recepție lucrare.
  • asistență pe toată durata de viață a casei, pentru modificări ulterioare

Fiecare serviciu oferit este structurat clar, într-o manieră ușor de înțeles, care urmărește parcursul firesc al construcției unei case. Cele 4 etape principale sunt detaliate în volumele aferente, care alcătuiesc un proces fluid de proiectare și execuție, ce minimizează costurile și menține un standard riguros al calității.

Promovăm comunicare deschisă și transparență totală pe tot parcursul colaborării.

01

/ Alegerea proiectului

Completând quiz-ul, vă vom sugera cea mai potrivită locuință pentru stilul vostru de viață. Alegerea unei case din catalogul nostru vă oferă informațiile necesare pentru stabilirea bugetului și graficului de execuție.

02

/ Autorizarea proiectului

Pachetul de autorizare cuprinde toate piesele necesare obținerii avizelor și autorizației de construire. Prin simplificarea procesului, reușim să reducem semnificativ durata acestui demers.

03

/ Execuția casei

După execuția fundației, ansamblarea casei durează câteva zile. Pachetul de execuție oferă posibilitatea alegerii finisajelor și sistemelor de conformare energetică specifice standardelor nZeb.

04

/ Recepția lucrării

Momentul în care vă puteți muta în noua locuință. Recepția reprezintă garanția execuției lucrării conform proiectului tehnic. Colaborarea continuă și după finalizarea execuției, pentru o comportare previzibilă în timp a locuinței.

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag