Skip links

Politica de Confidențialitate și GDPR

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2023

1. Introducere

Vă mulțumim că ați ales să vizitați Hauzn.ro. Respectăm și protejăm intimitatea dumneavoastră și suntem angajați să o păstrăm în siguranță. Această politică explică cum colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale.

2. Ce informații colectăm?

Informații colectate automat: Utilizăm Google Analytics pentru a colecta informații despre modul în care vizitatorii folosesc site-ul nostru. Aceasta include, de exemplu, numărul de vizitatori și paginile cele mai vizitate.

Informații furnizate de dvs.: Când completați formularele de contact, colectăm nume, e-mail și număr de telefon. Dacă lăsați un comentariu pe blog, colectăm numele, adresa de e-mail și site-ul web.

3. Cum folosim aceste informații?

Folosim datele pentru a:

  • Răspunde solicitărilor dvs. prin intermediul formularului de contact.
  • Îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.
  • Găzdui și afișa comentariile dvs. pe blog.

4. Unde sunt stocate datele?

Datele sunt stocate în cadrul Uniunii Europene. Informațiile colectate prin intermediul formularului de contact sunt transmise pe serverul nostru de e-mail și, ulterior, redirecționate și pe Gmail.

5. Cu cine partajăm datele?

Nu împărtășim datele dvs. cu terțe părți, cu excepția Gmailului, pentru transmiterea mesajelor prin intermediul formularului de contact.

6. Drepturile dvs.

Conform GDPR, aveți dreptul să:

  • Solicitați o copie a datelor dvs.
  • Actualizați sau corectați datele dvs.
  • Solicitați ștergerea datelor dvs.

Dacă doriți să exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact.

7. Securitatea datelor

Folosim măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. personale de pierdere, furt sau acces neautorizat.

8. Modificări la această politică

Ocazional, putem actualiza această politică. Vă recomandăm să o revizuiți periodic pentru a fi la curent cu modul în care protejăm informațiile dvs.

9. Contact

Pentru orice întrebări legate de această politică sau modul în care folosim datele dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact.

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag