Skip links

Despre NOI

Descoperă povestea Hauzn și cunoaște echipa!
Află viziunea noastră și cum putem lucra împreună la ea.

Ce facem?

Alătură-te celor care își doresc să locuiască sănătos, responsabil, ecologic, cu respect față de natură și de mediul înconjurător.

Viziunea

Suntem Raul Antonie, Ana Maria Oancea și Lavinia Constantin, trei arhitecți care împărtășesc o viziune comună asupra viitorului sustenabil al locuințelor prefabricate. Alături de noi aveți o echipă ambițioasă, care își propune să aducă construcția de locuințe prefabricate în actualitate.

Credem în crearea unor spații de locuit confortabile și practice, cât și respectuoase cu mediul înconjurător. Vrem să demonstrăm că designul și durabilitatea pot merge mână în mână, fără a face compromisuri în privința bugetului sau terenului. Stilul nostru de viață diferă fundamental de cel al generațiilor anterioare, așa că vrem să adaptăm și felul în care ne construim locuințele.

Călătoria Noastră

Călătoria noastră a început în 2017, când am avut ocazia, alături de partenerii noștri, să realizăm un complex de locuințe modulare în Makkum, Olanda. Acest proiect ne-a oferit ocazia de a învăța din practică despre beneficiile și provocările construcției cu panouri SIP (panouri structurale izolatoare). Experiența acumulată a pus bazele unei filosofii arhitecturale care a pătruns în practica noastră curentă.

De atunci, ne-am continuat perfecționarea cunoștințelor și expertizei în construcții modulare realizate din panouri SIP, cu precădere în domeniul locuințelor sustenabile și eficiente din punct de vedere energetic. Ne-am dedicat constant cercetării și inovației, căutând noi modalități de a maximiza eficiența energetică a clădirilor noastre, fără a compromite confortul sau estetica.

Misiunea

Scopul nostru este să revoluționăm piața locuințelor din România, oferind o soluție de înaltă calitate, personalizabilă și rentabilă pentru a răspunde nevoilor vieții moderne.

Vrem să redefinim relația arhitectului cu opera sa, prin dezvoltarea unui proces creativ care se desfășoară controlat, de la schița de concept până la finalizarea casei, respectând indicii de cost-timp. Prin combinarea designului inovator cu cele mai recente tehnologii în materie de eficiență energetică și durabilitate, ne propunem să aducem un suflu nou pe piața locuințelor individuale.

Promisiunea Noastră

Credem că toată lumea merită o casă confortabilă și ecologică, de aceea ne angajăm să reducem amprenta de carbon a clădirilor noastre, creând în același timp un climat mai sănătos pentru clienții noștri.

Ne angajăm să folosim materiale durabile, să aplicăm practici de construcție ecologice și să ne concentrăm pe eficiența energetică în toate proiectele noastre. În acest fel, casele noastre nu numai că îmbunătățesc calitatea vieții ocupanților, dar și contribuie la protejarea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare. Împreună, putem construi un viitor mai verde și mai sustenabil.

Echipa

În echipa extinsă, multidisciplinară, se regăsesc toți specialiștii care au contribuit la procesul de design charette.

01
Fondator / Arhitect

/‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Raul Antonie

02
Fondator / Arhitect

/‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Ana Maria Oancea

03
Fondator / Arhitect

/‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Lavinia Constantin

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag