Skip links

O casa cu unghere si firide

Desprinsă parcă din poveștile lui H.C. Andersen, această căsuță mică poartă cu sine o aură de mister oriunde ar fi amplasată. „Casa cu unghere și firide” se potrivește celor care, prin prezența și acțiunile lor, își aduc impactul pozitiv asupra mediului înconjurător și contribuie la reînvierea spiritului comunităților stinse.

Exteriorul bine cumpănit, inspirat din tradiția caselor realizate cu tehnici și materiale locale, se integrează natural în orice context, păstrând o poziție retrasă în favoarea naturii. Ca în orice locuință Hauzn, spațiul interior este atent gândit pentru a răspunde, într-o suprafață minimală, tuturor cerințelor necesare unei locuiri contemporane. Pereții placați cu panouri de lemn ascund grupul sanitar și nisa de dormit și, de asemenea, multe spații de depozitare, lăsând impresia unui spațiu mult mai extins decât este de fapt. Totodată, pe lângă toate firidele ascunse în pereți, tavanul se deschide printr-un chepeng mascat în finisajul plafonului, lăsând loc pentru accesul în podul înalt, care suplimentează spațiul utilizabil al casei. Obiectele de mobilier, corpurile de iluminat și toate celelalte finisaje interioare sunt realizate și alese special pentru această locuință, conferind o notă de eleganță unui spațiu atât de mic. Fiecare locșor al casei este gândit astfel încât să încadreze într-un tablou sinestezic stările diferite ale cadrului natural, culminând cu nisa de dormit unde poți adormi admirând spectacolul naturii.

Dimensiunile reduse, puritatea formelor și materialelor alese, aspectul mereu schimbător prin glisarea panourilor de tâmplărie, împreună cu povestea celor care aleg să o locuiască, compun farmecul aparte al „Căsuței cu unghere și firide”.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag