Skip links

O casă cu pauze și contemplări

Când îți imaginezi o locuință în care conexiunea, distracția și reflecția se împletesc într-un echilibru perfect, te gândești la „Casa cu pauze și contemplări”. Fiind cea mai mare variantă a unui A-frame, această casă este concepută pentru un grup numeros, de 6-8 persoane sau chiar mai mult, având interese diverse și dorința de a petrece momente memorabile împreună.

Atmosfera casei vibrează de entuziasm și comuniune, având acel aer de „să ne distrăm împreună”. Este genul de loc unde un grup de prieteni sau familie ar veni pentru a trăi o experiență de neuitat la munte. Parterul, generos și spațios, îi adună pe toți împreună, având un living extins, completat de un semineu prietenos, o baie de proporții generoase, o bucătărie modernă și o zonă de luat masa, toate gândite să faciliteze interacțiunea.

Elementul central al casei este scara sculpturală, care se înfășoară serpuit de-a lungul întregii înălțimi a A-frame-ului. Aceasta nu doar că leagă nivelele, ci creează și puncte de pauză, spații de contemplare și relaxare. Fiecare etaj este personalizat și destinat unui cuplu sau unui mic grup, având propriul său caracter distinctiv, baie privată și o perspectivă unică asupra peisajului înconjurător.

Pe măsură ce progresezi în urcare, fiecare nivel capătă o dimensiune contemplativă crescândă. La vârf, această ascensiune culminează cu un spațiu special dedicat practicării yogi, meditației sau pur și simplu relaxării și jocului.

Exteriorul, finisat cu tablă sau șindrila bituminoasă, prezintă deschizături ample care păstrează forma pură a A-frame-ului, luminând în mod artistic interiorul. În ceea ce privește finisajele interioare, ele sunt moderne, contemporane și în tendințe, aducând un vibe tânăr și dinamic în tot spațiul.

În final, atmosfera casei trece printr-o evoluție zilnică, de la diminețile petrecute împreună în voie bună și râsete, la liniștea dormitoarelor și, în cele din urmă, la ascensiunea spirituală a zonelor de contemplare. „Casa cu pauze și contemplări” este mai mult decât o structură; este o experiență în sine.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag