Skip links

O casă cu streașină și șemineu​

Mărginită de linii arhitecturale echilibrate și de o estetică atemporală, „Casa cu streașină și șemineu” reprezintă fuziunea dintre tradiție și inovație. Inspirând un aer de confort și familiaritate, această locuință se prezintă ca un refugiu potrivit pentru cei care își doresc un spațiu intim și primitor.

Una dintre caracteristicile sale distinctive este șemineul, care adaugă o atmosferă caldă și primitoare livingului, creând locul perfect pentru serile răcoroase de iarnă sau pentru momentele în care se dorește relaxarea în fața flăcărilor dansante. Streașina generoasă oferă nu doar protecție fațadei, ci și un spațiu unde se poate savura o cafea sau se poate citi o carte, în timp ce ploaia toarnă molcom în jur.

Interiorul casei surprinde prin spațialitate și funcționalitate. Parterul găzduiește un living vast, cu șemineul ca punct central, un dining ce invită la mese intime și o bucătărie complet echipată. Deși această variantă dispune de un singur dormitor, acesta este generos și oferă un nivel ridicat de confort, fiind complementat de o baie modernă și spațioasă.

Esența acestei case este dată de echilibrul dintre spații și de armonia dintre elementele tradiționale și cele moderne. „Casa cu streașină și șemineu” este soluția ideală pentru cei care caută un cămin cald și confortabil, unde fiecare element are rostul și locul său bine definit.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag