Skip links

Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2023

Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului Hauzn.ro, vă exprimați acordul cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Descrierea Serviciilor

Hauzn.ro este un site de prezentare a unei firme de arhitectură specializată în vânzarea caselor prefabricate din panouri SIP. Utilizatorii pot viziona modele de case, citi informații, lăsa comentarii pe blog și contacta firma prin formularul de contact.

Proprietatea Intelectuală

Toate materialele prezentate pe site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini, video, sunt proprietatea exclusivă a Hauzn.ro și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale din România și tratatele internaționale. Nicio parte din conținutul site-ului nu poate fi reprodusă, distribuită, transmisă, afișată, publicată sau transmisă fără permisiunea prealabilă scrisă a Hauzn.ro.

Utilizarea Conținutului

Utilizatorii pot viziona, descărca și imprima materialele de pe acest site numai pentru uz personal, neremunerat și non-comercial, cu condiția să nu modifice sau șteargă niciun drept de autor, marcă comercială sau alte drepturi de proprietate.

Comentariile și Feedback-ul

Utilizatorii pot posta comentarii pe blog, cu înțelegerea că Hauzn.ro își rezervă dreptul de a monitoriza, edita sau șterge orice comentariu considerat inadecvat, ofensator sau irelevant.

Exonerare de Răspundere

Informațiile și sfaturile prezentate pe Hauzn.ro sunt furnizate „așa cum sunt”, fără nicio garanție. În timp ce ne străduim să oferim informații corecte și actualizate, Hauzn.ro nu își asumă răspunderea pentru exactitatea, completețea, actualitatea sau adecvarea informațiilor și sfaturilor oferite. Utilizatorii sunt responsabili pentru modul în care interpretează și utilizează aceste informații și sfaturi. Hauzn.ro nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune, directe sau indirecte, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informațiile și sfaturile de pe acest site.

Legături cu Alte Site-uri

Site-ul Hauzn.ro poate conține link-uri către alte site-uri. Aceste site-uri nu sunt controlate de Hauzn.ro, iar firma nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau practicile acestor site-uri externe.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Hauzn.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții oricând, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorilor să verifice periodic termenii și condițiile pentru orice modificări.

Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România. Orice litigiu care ar putea apărea în legătură cu acești termeni va fi soluționat în instanțele din România.

Contact

Dacă aveți orice nelămuriri, întrebări sau sugestii legate de Termenii și Condițiile noastre sau orice alt aspect legat de serviciile oferite de Hauzn.ro, vă încurajăm să ne contactați. Detaliile noastre de contact sunt disponibile pe pagina de contact a site-ului. Echipa noastră va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Ne dedicăm să oferim servicii de cea mai bună calitate și suntem mereu deschiși la feedback-ul și preocupările dumneavoastră. Ne străduim să oferim claritate și transparență în toate interacțiunile cu utilizatorii noștri, așa că nu ezitați să ne contactați pentru orice nelămurire.

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag