Skip links

O casă cu logie si broderii

Compactă și zveltă, „Casa cu logie și broderii” este o locuință de familie care se poate amplasa pe parcele înguste, favorizând deschiderea către curte prin restrângerea uneia dintre laturi. Această conformare permite potențialul maxim de dezvoltare pentru spațiul verde: livezi, grădini sau alte dependințe gospodărești.

Gândită ca o locuință permanentă, inspirația pentru această casă se trage din satele răsfirate, în care familia se autosusține prin muncă în gospodărie, creșterea animalelor sau cultivarea grădinii de zarzavaturi. Conformarea spațiilor înlesnește coabitarea armonioasă a mai multor generații: dormitorul de la parter este destinat vizitatorilor sau bunicilor, pe când la mansardă, cele două dormitoare, fiecare cu baia proprie, se pretează mai degrabă generațiilor tinere.

Intrarea este dispusă discret pe una din laturile lungi, conturând o logie protejată cu riflaje de lemn, prin care se realizează și accesul la camera tehnică. Suprafețele texturate, cum ar fi traforajele lemnului la exterior, panourile glisante din ratan sau tencuiala interioară structurată, se compun într-un volum arhetipal curat, a cărui formă sculpturală este dezvăluită prin deschiderile vitrate dispuse echilibrat pe cele 4 fațade. Ferestrele permit ventilarea încrucișată naturală a spațiilor, contribuind la sporirea calității aerului și menținerea unei ambianțe plăcute în interior. Pentru toate spațiile interioare, mobilierul personalizat este proiectat în amănunt, conferind o notă de distincție prin modul de imbinare și asociere a materialelor alese.

Toate detaliile care compun „Casa cu logie și broderii” reflectă atenția desăvârșită la calitatea ridicată a vieții și caracterul aparte al celor ce o locuiesc.

Suprafață utilă

x

Număr dormitoare

x

Sisteme de eficienta energetică

x

Nivel de performanță energetică

x

Preț

x

V-ar mai putea plăcea

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Hauzn.ro, utilizăm Google Analytics și colectăm date prin formularele de contact. Nu folosim datele în scopuri de marketing. Continuând, sunteți de acord. Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Explore
Drag